Hoe werkt het?

Wij hebben voor het meebieden op veilingen een aantal persoonlijke gegevens nodig om uw gewonnen veiling af te handelen.
 
Indien u een koopje wilt bestellen dan is registratie niet nodig en dan kunt u doorgaan als gast om uw aankoop af te rekenen.
 
Registratie of inloggen met facebook is altijd het makkelijks en door ons aanbevolen! Indien u op facebook bent ingelogd of een facebook account heeft kunt u binnen een paar seconden succesvol registreren /inloggen en meebieden!
 
U Kunt ook altijd met uw email de standaard registratieprocedure volgen door op de button “Registreren” te klikken.
 
Na bevestiging van gebruikersnaam en wachtwoord logt u in op de site. Het bieden kan beginnen door op een veiling te klikken en in het daarbij gegeven vakje uw gewenste bedrag, in hele euro’s, in te vullen. Klik op de button ‘Bied mee’ om uw bod te plaatsen. U kunt op de veilingpagina ook klikken op de +1 om uw bod te plaatsen. Wat de +1 button doet, is het ophogen van uw bod met 1 euro ten opzichte het, op dat moment geldend, hoogste bod. De -1 button verlaagt het bod dat u uit wilt brengen.

Als u het door uw gewenste bod in bedrag hebt bereikt, dient u altijd op de ‘Bied Mee’ button te klikken. U bevestigt hiermee uw bod definitief.
 
Als u aan het einde van de veiling de bieder met het hoogst geldende bod bent, bent u de winnaar van de veiling.
 
Er verschijnt op uw scherm een Pop-up-balkje met uw winstbevestiging die u binnen 5 seconden doorstuurt naar de betaalpagina waar u direct uw veiling af kunt rekenen.
 
U rondt de betaling af in ons beveiligde betaal-portal en ontvangt na bevestiging een betaalbewijs. De betaalbewijs bevat een unieke code en referentienummervan de gewonnen veiling en ziet u verschijnen in uw e-mail en op uw account. In de betaalbewijs staan verder de voorwaarden en de wijze van afhandeling van het product of arrangement beschreven.
Ik heb betaald en nu?
99% van al onze producten worden automatisch naar het door u opgegeven adres verzonden met de 24urs service van Post NL (op werkdagen voor 16.30h besteld morgen in huis). Voor pakketzendingen geld dat u ook een Track & Trace code ontvangt via email (en in uw account) waarmee u de status van uw zending kunt volgen. 
 
Bij elke aanbieding op Uitieden staat altijd de beschikbaarheid en de levertijden vermeld. Mocht een product een langere levertijd hebben dan kunt u dit altijd duidelijk zie op de advertentie en op de betaalpagina..
 
U hoeft dus na het bestellen niet meer te ondernemen tenzij in de voorwaarden van de aanbieding anders staat aangegeven.
 
Voor verdere toelichting en/of vragen over bieden kunt u Veelgestelde Vragen raadplegen!


Web Analytics