Over Ons

Uitibeden is een veiling- en dealsite voor producten en gadgets en is actief in Nederland en België die onder andere genomineerd is voor de Succes Award 2014 en de winnaar is van de Succes Award Innovatie Prijs in de categorie Veilingsites 2014.
 
Bied mee op de leukste producten!
 
Uitibeden selecteert de producten en aanbiedingen voor een zo goedkoop mogelijke prijs en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Elke dag staan er tientallen aanbiedingen online waar u uit kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, inloggen en u kunt bieden op de door uw gewenste veiling vanaf €1-. De bieder die aan het einde van de veiling het hoogste bod uitbrengt, wint de aanbieding.
 
Direct kopen bij het ‘Koopje van de Dag’
 
Ook hebben wij dagelijks een ‘Koopje van de Dag’, een aanbod van een product voor één dag die de bezoeker direct kan opeisen (zonder te bieden) door deze te kopen. Iedere dag verschijnt er een ander ‘Koopje van de Dag’ die een geldigheid heeft van 24 uur. Met de button ‘Ik neem em” kunt u uw Koopje claimen! Uitibeden probeert elke dag een nieuw en aantrekkelijk koopje aan te bieden.
 
Het idee
 
Begin 2011 is het idee Uitibeden ontstaan met de intentie om het anders te doen dan bestaande en nieuwe veiling websites. Uitieden had de wil om aan de behoefte van een actief publiek te voldoen dat op zoek is naar betaalbare vrijetijdsarrangementen.
 
Uitibeden moest een interactief veilingplatform worden waar bezoekers de spanning van het bieden en de voldoening van het winnen van een veiling kunnen ervaren. Met de lancering van de nieuwe website in april 2013 hebben wij ons platform vergroot. Wij bieden nu meer producten aan en beschikken over het ‘Koopje van de Dag’ waar mensen direct kunnen kopen zonder te hoeven bieden. Ons model en assortiment zijn vergroot om een ideale mix te zijn van een veiling- en een dealsite met producten en arrangementen. De missie van Uitieden is om de nummer één veilingsite in Nederland te zijn, zich richtend op het aanbieden van producten en vrijetijdsarrangementen aan een modern en actief publiek. De bijbehorende visie van Uitibeden is om meer merkbekendheid te krijgen. Het is de bedoeling dat het merk nog groter wordt en boven zijn concurrenten uit stijgt.

 Bekijk hieronder het filmpje uit de Succes Award 2014 aflevering over Uitbieden op RTL7. Hier zijn wij winnaar geworden van van de Succes Award Innovatie Prijs in de categorie Veilingsites 2014. Bekijk hier een kort filmpje van uitbieden in de succesfactor aflevering van 2014. Hierin zijn wij als winnaar uit de bus gekomen in de categorie "Veilingsites".


 
Uniek
 
Het onderscheidend vermogen van 
Uitibeden is het unieke assortiment en het dagelijks aanbieden van een nieuwe veiling en een nieuwe ‘Koopje van de Dag’. Een ideale combinatie voor mensen met verschillende behoeften en interesses!
Elke dag bieden wij een selectie aan van producten, gadgets, geheel verzorgde arrangementen en kortingsbonnen. Waar de één kiest voor het bieden op een leuke gadget, kiest de ander voor de mogelijkheid om direct te kopen voor een vaste prijs (met een flinke korting). 
Uitibeden is een unieke combinatie op het gebied van veiling en deal sites in Nederland en België, omdat wij een mix van deze twee zijn!

 Ons Team
 
Het team van 
Uitibeden bestaat uit 12 medewerkers en is nog steeds groeiende. Uitibeden is altijd op zoek naar nieuwe mensen met frisse ideeën om de organisatie naar nieuwe hoogtes te brengen. 
 
Webmasters kunnen zich eenvoudig aanmelden voor ons affiliatieprogramma bij Tradetracker.
 
Webmasters en publishers uit Nederland  kunnen zich ook aanmelden bij Tradetracker Nederland via deze link. Nadat u zich heeft inschreven kunt u onze feeds en promotiemateriaal vinden in het systeem van Tradetracker. 
 
Webmasters en publishers uit Belgie kunnen zich aanmelden bij Tradetracker Belgie via deze link. Nadat u zich heeft inschreven kunt u onze feeds en promotiemateriaal vinden in het systeem van Tradetracker. 


Web Analytics