Leverancier worden op Uitbieden

UitBieden.nl
 is een veilingsite van producten en gadgets en is actief in Nederland en België. Het doel van Uitbieden is om alle aanbiedingen in een leuk en interactief veilingplatform neer te zetten, waarbij mensen de voldoening kunnen ervaren van het winnen van een veiling voor een zeer schappelijke prijs.

UitBieden.nlbiedt voor haar/zijn partners een sterk distributie- en marketingkanaal om een grote afzet te genereren door heel Nederland en België.

UitBieden.nlis in bijna alle gevallen zelf de leverancier van alle content en producten die zij op haar websites aanbiedt. Wij werken samen met een groot netwerk van zowel nationale als internationale Groothandels, Handelaars en Leveranciers om de leukste aanbiedingen aan ons publiek aan te kunnen bieden.

Wij bieden viaUitBieden.nl maar ook via onze andere website Koophetgratis.nl meerdere mogelijkheden en distributie kanalen voor alle groothandels, Handelaars en leveranciers die een grote afzet willen genereren. UitBieden.nlen haar websites zijn daarnaast de ideale manier voor het afzetten van Restpartijen en Overstock en een hele korte tijdsbestek.

Voor leveranciers en aanbieders brengt UitBieden.nl keuze uit meerdere mogelijkheden tot het aanbieden van producten of arrangementen die helemaal tailor made worden gemaakt aan UW wensen!

Uitbieden.nl Biedt de volgende mogelijkheden aan tot een samenwerking:

1. Vooraf inkopen van producten. Uitbieden.nl koopt in meeste gevallen zelf alles vooraf in en slaat het op in onze opslag en fullfillment centra. Uitbieden.nl verzorg zelf in alle gevallen de opsalg, distributie en levering naar de eindconsument.

2. Werken op reservering. Wij reserveren een product die zal worden aangeboden op een van onze website en geven na afloop de aantallen door aan de Leverancier en die verzorgd de levering binnen de afgesproken periode aan een van onze fullfilment centra.

3. Huren van onze website voor marketingdoeleinde. Bedrijven, organisaties en marketingburaus hebben ook de mogelijkheid om een van onze website voor een dag te huren voor het aanbieden van producten of het promoten van speciale acties. Voor meer informatie hierover dient u contact op te nemen met Uitbieden.nl

Hoe verder?

U kunt aanbieder worden bij UitBieden.nldoor het contactformulier in te vullen. Kies als onderwerp “Aanbieder worden”. Beschrijf onder het vakje “Bericht” het product of producten die u op UitBieden.nl wenst aan te bieden. Heeft u een andere voorstel dan kunt u dat ook aangeven. Vermeld daarbij de volgende gegevens.

Bedrijfsnaam

Naam en Achternaam

KVK Nummer

Website (s)

Adres

Telefoon

Email

Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op om mogelijkheden tot samenwerking met u te bespreken! Vul ons contactformulier in en bereik duizenden mensen in no-time!


Web Analytics